🎨Tekenwedstrijd🎨

Ben je artistiek en/of heb je kinderen en bekenden in je familie of vrienden-kring die opzoek zijn naar leuk kleurmateriaal en hiermee mee willen doen aan een tekenwedstrijd? Vrije Lekpoort organiseert in de maand augustus van deze zomer een tekenwedstrijd voor al diegenen die onze Lekpoort op het papier willen vereeuwigen en hun tekening aan ons opsturen!

Download één van onze kleurplaten via onze website (of maak je eigen tekening van de Lekpoort!) en stuur hem naar ons op via info@vrijelekpoort.nl of beter nog, geef hem aan ons tijdens onze reguliere openingsmomenten in het weekend.

Wie weet ben jij dan de winnaar van de prijs die we uitdelen; een geheel verzorgde film- avond (eigen film naar keuze) voor vrienden en/of familie in de Lekpoort, incl. hapjes en drankjes.

Voorwaarden

De voorwaarden zijn wel dat we de tekening mogen ophangen in ons gebouw en dat er ouderlijk toezicht aanwezig is tijdens de film- avond in de Lekpoort. De datum van de film- avond wordt geprikt in overeenstemming met de winnaar.

De termijn voor de inzendingen sluit op 31 augustus en de winnaar zal op 1 september bekend worden gemaakt.

Zie ook onze kleurplaten om mee te doen aan deze tekenwedstrijd.