Welkom op de pagina “Agenda”, dé plek waar alle activiteiten en bijzondere gebeurtenissen die we als stichting organiseren te vinden zijn. Hier vind je een lijst vol evenementen die je niet wilt missen. Maar we hebben jouw hulp nodig om deze agenda te vullen met nóg meer spannende initiatieven die nog in de bedenk- of organisatiefase zitten.

juli 2024
M D W D V Z Z
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Of je nu een ervaren organisator bent of nog volop ideeën aan het verzamelen bent, de Lekpoort biedt de ruimte, de ondersteuning en de juiste vibe om van jouw initiatief een groot succes te maken. Onze vrijwilligers staan klaar om je te helpen bij het plannen, organiseren en promoten van jouw evenement, zodat jij je volledig kunt richten op het creëren van een onvergetelijke ervaring voor ons serieuze publiek uit de gemeente Vijfheerenlanden.

Upcoming Events

Of je nu op zoek bent naar persoonlijke groei, maatschappelijke betrokkenheid of gewoon een gezellige avond uit, de Lekpoort heeft voor elk wat wils. Blader door onze agenda, markeer de data in je kalender en bereid je voor op een reeks onvergetelijke ervaringen die je horizon zullen verbreden en je enthousiasme zullen aanwakkeren. Onze agenda is doorgaans gevuld met een gevarieerde mix van workshops, lezingen, cursussen en meer. Laat je verrassen door de mogelijkheden en dompel jezelf onder in een wereld vol kennis, creativiteit en gemeenschap.

Ben je bezig met het opzetten van een workshop over mindfulness, een lezing over duurzaam wonen of een cultureel festival dat de diversiteit van onze gemeente in het zonnetje zet? Wacht dan niet langer en laat het ons weten! De Lekpoort staat te popelen om jouw initiatief toe te voegen aan onze agenda en samen met jou een onvergetelijk evenement te creëren.

Dus waar wacht je nog op? Neem de leiding en zorg ervoor dat jouw initiatief schittert in onze agenda. Vul het formulier in, bel ons op of stuur ons een e-mail. We zullen dan zeker contact met je opnemen!

Samen zullen we de Lekpoort transformeren tot dé hotspot van inspiratie, kennisdeling en positieve verandering.