Welkom in het kloppende hart van sociaal-maatschappelijke initiatieven in de gemeente Vijfheerenlanden: de Lekpoort!

Stap binnen in dit historische gebouw, ook wel bekend als de “Kleine Klok”, waar de tijd misschien wel langzamer lijkt te gaan, maar waar ideeën sprankelen en initiatieven tot leven komen. De Lekpoort is niet alleen een visueel pareltje, maar ook dé plek waar sociale verandering begint en waar gemeenschappen samenkomen.


De Lekpoort biedt twee fantastische ruimtes op verschillende etages, die verlangen naar workshops, cursussen, lezingen en allerlei andere sprankelende evenementen. Hier kunnen jouw sociaal-maatschappelijke initiatieven de ruimte krijgen die ze verdienen. En het beste nieuws? Ons fantastische vrijwilligersteam staat klaar om je te helpen bij het inrichten van de ruimtes, zodat jouw evenementen een doorslaand succes worden!

Op de begane grond verwelkomen we je in een ruimte die bruist van de positieve energie. Of je nu een workshop over duurzaamheid wilt organiseren, een cursus wilt geven over persoonlijke groei of een lezing wilt houden over maatschappelijke vraagstukken, deze ruimte biedt de ideale setting. Laat je inspireren door de levendige sfeer en ontmoet gelijkgestemde mensen die samen met jou de wereld een stukje mooier willen maken.


Ga je met ons mee naar de eerste verdieping? Daar vind je een ruimte die smeekt om gevuld te worden met kennis en gemeenschap. Of je nu een lezing wilt geven over lokale geschiedenis, een workshop wilt organiseren om sociale inclusie te bevorderen, of een cursus wilt geven over persoonlijke ontwikkeling, hier vind je de ideale omgeving. En ons vrijwilligersteam staat klaar om je te ondersteunen bij het creëren van de perfecte setting voor jouw evenement.

De Lekpoort is niet alleen een ruimte, het is een gemeenschap van gelijkgestemde individuen die streven naar positieve verandering. Hier verbinden we mensen, ideeën en passies om samen te werken aan een betere wereld. Of je nu een ervaren spreker bent of net begint met het organiseren van evenementen, bij de Lekpoort is er plek voor jouw initiatief en helpen we je om het tot bloei te laten komen.


Dus waar wacht je nog op? Kom naar de Lekpoort en laat je sociaal-maatschappelijke initiatief schitteren. Samen zullen we bouwen aan een gemeente Vijfheerenlanden waar saamhorigheid, kennisdeling en sociale vooruitgang centraal staan. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe de Lekpoort jouw initiatieven kan versterken en jouw dromen kan helpen verwezenlijken.

De Lekpoort wacht op jou. Laten we samen een nieuw hoofdstuk schrijven in de geschiedenis van onze gemeente!

Het bruisende team van Stichting Vrije Lekpoort.

Bent u geïnteresseerd om de ruimte te gebruiken? Zie dan het contactformulier op de contact-pagina.