Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Netwerk Salon Lekpoort (Workshop Je waarden als kompas – Rosanna Denis).

17 maart 2023 @ 16:00 - 18:00

17 maart 2023 16.00 – 18.00 in de Vrije Lekpoort te Vianen.

Stilstaan bij wat je echt belangrijk vindt, kan richting geven aan je leven en een sterke motivatie zijn om de zaken voortaan anders aan te pakken. Vooral als je tot de ontdekking komt dat je persoonlijke waarden hebt die eigenlijk niet terugkomen in je werk of persoonlijke leven. Tijdens deze workshop ervaar je welke waarden jij op een natuurlijke wijze omarmt en het je deze in het dagelijks leven meer kunt toepassen.

Rosanna Denis is eigenaar en maker van Rosanna’s Garden, een plek om onze ware aard te ontdekken. Als nerd voor technologie, liefhebber van wetenschap en intuïtie, natuurtalent in het verbinden van mensen en concepten, heeft zij de perfecte toolkit om zowel online als offline de meest prachtige, inspirerende en verkennende reizen over natuurlijke wijsheid te creëren.

De kern van het bedrijf is een sterk geloof in een diep begrip van en verbinding met onszelf en de natuur. Beide gaan hand in hand. Met het gebruik van intuïtie en onze natuurlijke wijsheid krijgen we de vrijheid en helderheid die we echt nodig hebben om in dit diepe begrip en verbinding te verblijven.

Details

Datum:
17 maart 2023
Tijd:
16:00 - 18:00
Evenement Tags:
, , , , , , , ,
Site:
www.vrijelekpoort.nl/netwerksalon

Locatie

Vrije Lekpoort
Buitenstad 1
Vianen, Utrecht 4132 AA Netherlands
+ Google Maps
Telefoon
+31613983203
Bekijk de site van Locatie