Laden Evenementen

« Alle Evenementen

“Spelenoefenen” in de Lekpoort!

juni 30 @ 14:00 - 18:00

Spelen oefenen komt naar de Lekpoort!

Kom zondag 30 juni in de Lekpoort het “samen” van samenleving belevendigen.

Nederland heeft op materieel gebied een grote rijkdom opgebouwd door eeuwenlang hard werken en grote productie. Het is begrijpelijk dat het spelen van volwassenen daarin ooit niet goed samen ging met de productiviteit, maar dit wil niet zeggen dat het een element is waar we zelfs al zijn we volwassen niet soms naar terug verlangen.

Raoul, de man en organisator achter “spelenoefenen” wil graag het spelen van volwassenen weer echt op de agenda zien te krijgen zodat we met zijn allen meer samen-leving gaan ervaren.

Hoe mooi zou het zijn als mensen in parken en op andere geschikte plekken met elkaar zouden dansen, simpele liedjes zingen en andere speelse activiteiten zouden ontplooien waarbij eenieder die daar voor voelt kan aansluiten?

Via spelenoefenen.nl kan iedereen in Nederland zonder kosten in de weekenden een spelenoefenen moment boeken. Als er dan vier aanmeldingen zijn dan gaat het door en komt Raoul meedoen.

In de Lekpoort zal zondag een afwisseling van lezing/ideeën uitwisseling en workshop spelen oefenen gehouden worden. Inschrijving via info@vrijelekpoort.nl tot een maximum van ong 20-25 man.

Start is zondag 30 juni om 14:00 uur.

 

Details

Datum:
juni 30
Tijd:
14:00 - 18:00
Evenement Tags:
, , , , ,

Organisator

Vrije Lekpoort
Telefoon
+31655863705
E-mail
info@vrijelekpoort.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Vrije Lekpoort
Buitenstad 1
Vianen, Utrecht 4132 AA Netherlands
+ Google Maps
Telefoon
+31613983203
Bekijk de site van Locatie