🎉 Word een Vriend van Vrije Lekpoort en vier met ons onze 500e dag – mijlpaal! 🎉

Op maandag 31 juli 2023 is het vanaf de oprichting van onze stichting de 500e dag in het bestaan van Stichting Vrije Lekpoort, en we kunnen niet wachten om dit geweldige moment met jou te delen op de dag van de  “Internationale dag van de vriendschap” op zondag 30 juli! Kom jij ons feestje meevieren in de Lekpoort en ga jij als vriend van de Lekpoort samen met ons de 500e dag in?

Wat staat je te wachten?

Een dag vol plezier, gezelligheid en inspiratie in en rondom de historische Lekpoort van Vianen, gemeente Vijfheerenlanden. Laat je verrassen door een programma met leuke activiteiten voor jong en oud. Maak kennis met onze missie en ontdek hoe jij ons kunt helpen bij het behouden van dit prachtige stukje erfgoed en het versterken van onze lokale gemeenschap ineen. Geniet van een hapje en een drankje in de historische setting van de Lekpoort en laat u inlichten over de vorderingen van onze stichting en haar missie en visie voor de toekomst.

Ontdek de “Vrienden van Vrije Lekpoort”!

Wil jij een Vriend worden van Vrije Lekpoort? Grijp dan deze kans om een officiële “Vriend van Vrije Lekpoort” te worden! Op deze speciale dag bieden we een exclusieve korting aan voor nieuwe inschrijvingen. Geniet van geweldige voordelen, zoals toegang tot unieke evenementen, interessante workshops, voorrang bij activiteiten en korting op het gebruik van een van onze ruimtes voor uw sociaal- maatschappelijke initiatief. Samen bouwen we aan een hechte gemeenschap die de Lekpoort koestert en bewaart voor toekomstige generaties.

Doorlopende foto-shoot in een onvergetelijke setting.

Maak van deze dag een onvergetelijk moment! Leg jouw Vrienden van Vrije Lekpoort- moment vast tijdens onze doorlopende foto-shoot. Lach, speel, en maak gekke herinneringen met leuke actie- props voor een persoonlijk en kleurrijk aandenken aan deze speciale dag. U heeft tevens de gelegenheid op deze speciale dag om in een historische vibe op de foto te gaan in een speciaal ge- arrangeerde setting.

Een verrassing voor jou!

Als dank voor je aanwezigheid en betrokkenheid ontvang je een leuke attentie om mee naar huis te nemen. Onze manier om jou te bedanken voor je steun en te laten zien dat we trots zijn op onze nieuwe Vrienden van Vrije Lekpoort!

Dus?

Zorg dat je erbij bent op zondag 30 juli, op de “Internationale dag van de vriendschap” en vier met ons dat we als stichting de 500e dag ingaan! Nodig je vrienden, familie, en buren uit om deel te nemen aan deze feestelijke dag en samen de Lekpoort te omarmen. Tezamen zullen we een toast uitbrengen op de ingang van de 500e dag van het bestaan van onze stichting en onze hechte gemeenschap van ondersteuners.

Let’s celebrate and make history together! Tot ziens op zondag 30 juli in de Lekpoort!

PS: In “Het Kontakt” staat dat deze speciale vriendendag op zaterdag 30 juli is, dat moet zijn zondag 30 juli. Op zaterdag 29 juli zijn we echter ook (open een reguliere manier) open.

#VriendenVanVrijeLekpoort #VerassendeVrijstad #Vianen #Vijfheerenlanden #VoorEnDoorInwoners #VrijwilligersInitiatieven #VerbindenEnVersterken #500DaysStrong