Geslaagde opening “Vianen m/v/x” in de Lekpoort!

Zaterdag 22 juli heeft Vrije Lekpoort de officiële opening gevierd van alweer de vierde gedeelde kunst- expositie in samenwerking met het Stedelijk Museum Vianen. De kunst- expositie “Vianen m/v/x” hangt gedeeltelijk bij het stedelijk museum Vianen en gedeeltelijk in de Lekpoort, waarbij de werken die in de Lekpoort hangen zich meer focussen op geschilderde landschappen en stadsbeelden.

Kunstenaar Jeroen Hermkens en conservator van het Stedelijk Museum Vianen Werner van den Belt waren in de Lekpoort aanwezig om de opening van de kunst- expositie “Vianen m/v/x” te vieren.

Als voorzitter van Vrije Lekpoort had Otto Hansen op deze zaterdag het genoegen om weer een woord te spreken tot een aanwezige groep geïnteresseerde kunst- en cultuurliefhebbers die zich in onze iconische historische toren verzameld hadden om van een achttal zeer indrukwekkende schilderijen en litho’s te genieten, alsmede van een hapje en een drankje om de start van deze expositie feestelijk in te luiden.

Zie voor meer informatie over dit of een van onze andere events ook de agenda- pagina van Vrije Lekpoort.

#VerassendeVrijstad #Vianen #Vijfheerenlanden #VrijeLekpoort #Vianenmvx #Vrijwilligerswerk #VoorEnDoorInwoners #Voortgang