Cursusreeks “film maken” van start gegaan!

Op donderdag 1 september is in de Lekpoort de gratis cursusreeks “film maken” van start gegaan. 9 jongeren hebben zich opgegeven om in de aankomende 6 weken alles te leren over film maken, van het schrijven van een script tot het maken van een storyboard, van het opdoen van kennis van lenzen to het editen van geschoten beeldmateriaal. De cursustijden zijn op de donderdagavonden van 19:00 – 20:30 uur.

Tijdens de eerste les heeft Otto Hansen, voorzitter van Vrije Lekpoort, de jongeren welkom geheten in de Lekpoort en kort iets verteld over de locatie, de stichting en de missie die deze zichzelf heeft gesteld. Al gauw konden de jongeren alles horen over lenzen theorie van de film docent Reza Allamehzadeh. In de komende weken zullen er nog veel mooie film momenten volgen, helemaal wanneer de deelnemers van de cursus hun verhaal beginnen uit te werken en hun creativiteit moeten zullen tonen en bezig gaan met filmen en editen.

Stichting Vrije Lekpoort is erg blij met de samenwerking met vrijwillig film- docent Reza Allamehzadeh en zou hem ook via deze weg willen bedanken voor zijn geweldige inzet voor de regio Vijfheerenlanden en Vianen in het bijzonder!

Heb jij interesse om mee te doen met een mogelijk volgende cursus- reeks filmmaken of ken je iemand met die interesse? Geef jezelf of hem/haar dan op via het aanmeldformulier hieronder.